Schoonheidsbehandelingen

Afbeelding invoegen
Wil je jou huid eens een oppepper geven of genieten van de ontspanning met als resultaat een zijdezachte, stralende huid.
 
Dan kun je terecht in de salon voor diverse gezichtsbehandelingen. 
 
Met een huidverzorgende behandeling wordt er op gelet wat je huid nodig heeft en ervoor gezorgd dat deze in balans blijft. Er wordt gewerkt met de producten van Nouvital Cosmetics, een dierproefvrij kwaliteitsproduct op basis van natuurlijke werkstoffen. 
 
Direct na de behandeling ziet je huid er fris en stralend uit. Voor het verzorgen van de huid is het uiteraard belangrijk dat je ook thuis de juiste producten  gebruikt, er zal daarom een passend advies worden geven om de goede verzorging thuis door te zetten.
 
Tarieven schoonheidsbehandelingen  

Reinigende behandeling
 ( 30 minuten )
Reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen en er wordt een dag/nachtverzorging aangebracht.
 
€ 29,00
 
Verzorgende en ontspannende behandeling ( 60 minuten ).
Huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage gelaat/hals/decolleté, masker en er wordt een dag/nachtverzorging aangebracht.
 
€ 38,00 
 
Mannenbehandeling ( 60 minuten ).
Huidanalyse, reiniging, peeling ( afhankelijk van de baardgroei ), stomen, onzuiverheden verwijderen, evt ingegroeide haren verwijderen, massage gelaat/hals/decolleté, maskeren er wordt een dag/nachtverzorging aangebracht.
 
€ 38,00 
 
Acne behandeling voor de onreine huid ( 60 minuten ).
Huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en er wordt een dag/nachtverzorging aangebracht
 
€ 40,00 
  Afbeelding invoegen